Reading challenge

Reading challenge · 03. maart 2019
De rillingen gleden over mijn rug en mijn tranen brandden achter mijn ogen. Wat een verschrikkelijk verhaal, gruwelijke gebeurtenissen. En gruwelijk mooi verteld. De aanrader van mijn schoolvriendin een kleine 20 jaar geleden, die ik eindelijk heb gelezen. Ik heb genoten van Bezonken Rood van Jeroen Brouwers.
Reading challenge · 01. maart 2019
De leeslijst van februari is als volgt (klik op de titel om bijbehorende recensie te lezen): 1. Zomerzin 2. Hoppa (reading challenge bibliotheek) 3. Het zijn net mensen 4. Kasper wordt een kip 5. Blokkenjongen 6. Mam, je wordt oma 7. Loverboys

Reading challenge · 03. februari 2019
De kop is eraf! De eerste maand van het leesjaar is voorbij en het is tijd om de balans op te maken. Hoe ver ben ik gekomen? Wat waren verrassingen? En welke boeken vond ik toch echt een stuk minder? Hierbij de terugblik! Zonder twijfel is het beste boek van deze maand Kus kus beznezz. Ik had hoge verwachtingen van een boek van Renate Dorresteijn, maar helaas kon De leesclub mij niet blijven boeien. Kortom: een maand van uitersten.
Reading challenge · 04. januari 2019
De challenges voor januari 2019 zijn bekend. Vanuit Hebban staat Bed & Breakfast van Jet van Vuuren op de lijst en de bibliotheek heeft er De Leesclub van Renate Dorrestein aan toegevoegd. Daarnaast was ik al gestart met Escape Room van Maren Stoffels. Kortom: drie boeken om 2019 goed mee van start te gaan!